Heikin sisko Ninni

Näissä kuvissa on Heikin sisko Ninni. Ninni on väriltään ruskeariista kera ruskean nenun. Kaikki sisarukset on trimmattu, osa loppuvuodesta ja viimeiset tammikuussa. Niin osasivat upeasti kaikki käyttäytyä, jokainen nukahti jossain vaiheessa trimmauspöydälle.

20170205_ninni

20170205_ninni2

Heikki möllöttää

Heikki-poikaa väsyttää, silloin möllötellään siinä asennossa, mihin on satuttu päätymään. Nyt kun sohvalle ja sänkyyn hyppääminenkin sujuu vihdoin ongelmitta, ei ilolla ole rajaa. Kyllä Heikki pääsi sohvalle jo aikoja sitten, mutta joka toinen ilta se unohti, miten se tapahtuikaan. Liekö sillä merkitystä suoritusvarmuuteen, että Heikki aloitti vuoden alussa agilityn alkeiskurssin?

20170204_heikkinukkuu

20170204_heikkinukkuu2

Syysterveiset

Työn, harrastusten, koirien ja ennen kaikkea kahden pennun kanssa elämä on melko kiireistä. Kaiken vapaa-aikani haluan käyttää pentujen kanssa enkä siis ole ehtinyt kirjoittaa blogiin aikoihin mitään.

Hippa oli superäiti ja hoiti lapsensa upeasti. Onneksi kotiin jäi kaksi, Heikki ja Mette, ja onnellisella äipällä oli paapottavaa vielä luovutusiän jälkeenkin. Joskus kymmenennen viikon tienoilla Hippa vihdoin malttoi jättää lapsukaiset yksinkin, mutta edelleen pentujen ollessa viisikuisia se leikkii ja touhuaa niiden kanssa, nuolee nassut ja huolehtii, että kaikki on pienillä hyvin.

Koiraharrastuksiinkin on palailtu pikkuhiljaa. Sissi täytti kesällä kahdeksan ja valtasi veteraanikehät. Joka näyttelystä on tullut vähintäänkin PN-sijoitus, usein se ykkönenkin, sekä ryhmä- ja BIS-veteraanisijoituksia! Pikkuiset täyttivät 5 kuukautta ja syksyn pentunäyttelyissä aloittelemme harjoituksia. MEJÄily on ollut vähän katkolla, mutta pikkuisten kanssa on jo vähän harjoiteltu.

kotisivu-maykyt
Kuvassa kolme sukupolvea, vasemmalta mummu Sissi, äiti Hippa ja lapset Heikki ja Mette.

Ihanaa äitienpäivää!

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

Pentusivuille on taas laitettu uusia kuvia pennuista. Neliviikkoisten vauhti on jo aikamoinen, pennut alkavat pikkuhiljaa vallata taloa ja eilen ne kävivät ensimmäisen kerran jo pihallakin.

20160508_aitienpaiva
Yksi onnellinen koiraäiti.

Synttärilahjoja

Yksi vuosi taas täynnä, kiitos ihanista lahjoista! Hipan lahja on tulossa muutaman päivän myöhässä.

20160402_huopamaykky
Ihana huopamäykky.

20160402_hippamasu
Hipan lahjat tulevat jälkitoimituksena.

20160402_hippamasu2
Mamma on ollut elämäänsä hyvin tyytyväinen.

20160402_hippamasu3
Masu ei näytä kuvissa niin isolta, mutta on se iso.

Supernopea patja koirille

Näin nopsasti teet (pienelle) koirallesi uuden patjan. Osta kiva iso sisustustyynyliina, leikkaa vanhasta peitosta sinne sisus ja tunge sisään – valmis! Itse käytin lampaanvillapeittoa, jolle ei enää ollut parempaa käyttöä. Dairin voitti sen aikoinaan koiranäyttelyn BIS-kisasta.

20160401_peitto1
Tyynyliina kaavaksi, niin tulee sopivan kokoinen sisus.

20160401_peitto2
Hippa osallistuu.

20160401_peitto3
Projektin vaikein osuus, sisus pitää saada sisään ilman koiraa.

20160401_peitto4
Hippa tuumas, että jään tänne nukkumaan.

20160401_peitto5
Hipan mielestä pussiversio oli paljon parempi.

Palkintojen jakoa

Kevään vuosikokoukset ja viime vuoden menestyksekkäimpien palkitsemiset ovat takanapäin. Hippa oli Kanta-Hämeen Mäyräkoirakerhon vuoden näyttelykoira ja vuoden mäyräkoirakisan kakkonen (mukana koe- ja näyttelytulokset).  Hippa pokkasi myös kotikoirakerhomme Etelä-Hämeen Koirakerhon näyttelykiertopalkinnon – jo kolmannen kerran peräkkäin. Outi sai koirakerhon minikoirien agilityn kannustuspalkinnon.

20160331_hippa1
En nyt ehtisi pysyä paikoillani, sanoo Hippa.

20160331_hippa
Se vaan yhtäkkiä räjähti, ihmettelee Hippa.

20160331outi-agipalkinto
Ainakin toinen osaa käyttäytyä…