Uusi sushiboxi Hämeenlinnasta

Tein löydön Hämeenlinnan Goodmanin S-marketin tuoretiskiltä! Hintaa 4,5 euroa ja maku ihan ok tällaiselle pakatulle markettikamalle. Ostan toistekin!

Idänpään lähi-S-marketissa en ole tällaisia huomannut, mutta enpä ole tajunnut etsiäkään. Sieltä saa kyllä pakastettuja susheja. Sen sijaan Harvialantien S-marketista ei löytynyt edes pakastettuna, mutta saattoi toki johtua siitä, etten niitä löytänyt eikä haastattelemani myyjä sattunut niistä tietämään.

Aulangontien K-supermarket mainosti myös taannoin sushejaan, mutta en ehtinyt hakemaan enkä tiedä, kuuluvatko valikoimiin pysyvästi. Ehkä tämän uutisen perusteella? Tiiriön Citymarketissa sushia lienee tarjolla aina.

Suosittelen kuitenkin sushi-ravintoloita, tuoreet sushit on aika paljon parempia. Ja siis nimenomaan sushi-ravintolaa, vaikka kyllä aasialaispaikoistakin saa ihan syötävää sushia.

20160124_sushi1
4,5 euron makiboxi.

20160124_sushi2
Vähän vetisiä, mutta ihan ok, ostan toistekin.

Ystävänpäivälätyt

Aikuisena olemisessa parasta on, että jos tekee mieli vaikka lättyjä, niin ei kun tuumasta toimeen! Samassa yhteydessä voin suositella, että jos ikinä menette Japaniin, niin sikäläiset crepesit ovat aivan törkeän hyviä. Ainoa ongelma on, miten valita miljoonasta täytteestä mieluisin.

20150214_mansikkalatty
Suomitäytteistä parasta on mansikka ja kermavaahto.

20150214_hedelmalatty
Kakkoslättyyn jäätelöä ja hedelmiä.

20150214_mansikkablatty
Ja viimeiseen mansikkaa, banaania ja kermistä.

20150214_outimurjo
Mä en saanut mitään, murjottaa Outi.