Iitin ryhmiksessä

Tänään pyörähdettiin Iitin ryhmänäyttelyssä. Tuomarinmuutoksen myötä minikarkkarit arvosteli Paula Rekiranta ja Hipalle taas hieno tulos, tällä kertaa VSP. Esitin myös pari muuta mäykkyä, Gangsteri sai erinomaisen ja Ossin ja Merin normikokoinen poika Flagman käyttöluokan voitto ja PU-4.

Pääasiassa päivä kului erinomaisessa seurassa ja erinomaisten eväiden luona, kehässä pyörineistä koirista mulla ei ole niin muistikuvia… Käsittääkseni kaikki nyyttikesteilijät kuitenkin muistivat mennä kehään 😉

Näyttelystä kiirehdin Tuulosen kauppakeskukseen, jossa on Soilin käsityötarvike. Siellä on kaikkea mäykkyaiheistakin myynnissä, tällä hetkellä mm. paria mäyräkoirakangasta ja sukkia. Kaikki mäykkytavarat mulla jo olikin, joten mukaan tarttui söpöjä kankaita kummitytölleni.

20150613_iitti_herkut
Päivän saalis näyttelystä ja Tuulosen kauppakeskuksesta, mulle suklaata ja koirille hammashoitotuotteita, reilu peli? 😉

20150613_iitti_kankaat
Ihania kankaita pikkuisiin käsityöprojekteihin.

Hippa Riihimäen näyttelyssä

Hipsulaisen näyttelyturnee jatkui Riihimäen kaikkien rotujen näyttelyssä 7.6.2015. Hienosti meni sielläkin, ROP Anne Sumen arvostellessa. Neljäs roppi kolmen viikon sisällä, en laittaisi yhtään pahakseni vaikka putki jatkuisi pidempäänkin.

20150607_riihimaki2
Tuulen tuiverrus ei haitannut menoa.

Vanhukset pahanteossa

En muista, että Tuire tai Ossi olisivat ikinä tehneet pahojaan. Jonkun lelun Tuire on saanut rikki, Ossi ei varmaan sitäkään. Vaan ehtiihän sitä aloittaa 16-vuotiaanakin. Vanhuskoiran hoito on miljoona kertaa rankempaa kuin pennun. Vaikka nämä ehkä ymmärtäisivät mitä ei tarkoittaa, niin teeskentelevät etteivät kuule… Tuire bongasi Hipan voittaman ruokasäkin ja Ossi oli tietty viivana auttamassa.

20150611_vanhukset
Aarteenetsintää, tuumaa Tuire.

Hippa näyttelemässä Mäntässä

Hippa kävi näyttäytymässä Mänttä-Vilppulan kaikkien rotujen näyttelyssä sunnuntaina 31.5.2015. Tuomarinmuutoksen myötä rotukehän arvosteli Juha Lehtinen. Hipsulle hieno arvostelu ja ROP. Yllättäen myös ryhmäkehän tuomari oli muuttunut ja handlerilla oli aivan pasmat sekaisin. Noh, ei haitannut, myös Pekka Teini piti Hipasta ja neidille RYP-3-sijoitus :-) Yhtään kuvaa ei näyttelystä ole, joten tässä tällainen kotiotos.

20150531_hippa_mantta

Eestinvoittaja 2015

Perinteinen eestinvoittaja kuudennentoista kerran putkeen 30.5.2015. Valitettavasti Ossi ei ole osallistunut pariin viimeiseen vuoteen, mutta Hippa jatkaa isoisänsä jalanjäljillä. Ekana vuonna Hipsulle juniorivoittajatitteli-13, seuraavana oikea titteli EEV-14 ja tänä vuonna jälleen EEV-15! 16 karkkarikääpiötä arvosteli Perttu Sthålberg ja Hippa oli VSP. Mukana matkassa myös Tolstoy hienolla tuloksella PU-2.

20150530_estv1
Hipalla on kiirus, eikö mentäisi kovempaa?

20150530_estv2
Kaikki katsovat toiseen kameraan.

20150530_estv3
Hippa VSP ja komea Poju (Sansoi Ässähai) ROP.