Syysterveiset

Työn, harrastusten, koirien ja ennen kaikkea kahden pennun kanssa elämä on melko kiireistä. Kaiken vapaa-aikani haluan käyttää pentujen kanssa enkä siis ole ehtinyt kirjoittaa blogiin aikoihin mitään.

Hippa oli superäiti ja hoiti lapsensa upeasti. Onneksi kotiin jäi kaksi, Heikki ja Mette, ja onnellisella äipällä oli paapottavaa vielä luovutusiän jälkeenkin. Joskus kymmenennen viikon tienoilla Hippa vihdoin malttoi jättää lapsukaiset yksinkin, mutta edelleen pentujen ollessa viisikuisia se leikkii ja touhuaa niiden kanssa, nuolee nassut ja huolehtii, että kaikki on pienillä hyvin.

Koiraharrastuksiinkin on palailtu pikkuhiljaa. Sissi täytti kesällä kahdeksan ja valtasi veteraanikehät. Joka näyttelystä on tullut vähintäänkin PN-sijoitus, usein se ykkönenkin, sekä ryhmä- ja BIS-veteraanisijoituksia! Pikkuiset täyttivät 5 kuukautta ja syksyn pentunäyttelyissä aloittelemme harjoituksia. MEJÄily on ollut vähän katkolla, mutta pikkuisten kanssa on jo vähän harjoiteltu.

kotisivu-maykyt
Kuvassa kolme sukupolvea, vasemmalta mummu Sissi, äiti Hippa ja lapset Heikki ja Mette.

Comments

comments