Uusi vuosi 2017

Surukseni en voi aloittaa vuoden ensimmäistä postausta epämääräisellä kaikki hengissä -heitolla. Rakas pieni Mette, ystävien kesken Mette Möttönen eli Möttis, lähti koirien taivaaseen aivan liian nuorena, vain viisikuisena. Meten sydän ei ollut kehittynyt niin kuin sen olisi kuulunut eikä kardiologi antanut toivoa. Lupasi sentään, että Mette elää täydellisen ja kivuttoman elämän – vaikkakin kovin lyhyen – ja kuolee suorilta jaloilta. Jäljelle jäi vain suru. Itkuhan tässä tulee vielä monen kuukauden jälkeenkin. Koiranpentujen ei kuulu kuolla.

Me muut olemme sentään hengissä ja hyvissä voimissa. Heikki-veikka on jo 9 kuukautta, kertakaikkisen hurmaava, reipas, ihana hännänheiluttaja! Elämä on Heikin mielestä huippua, ihmiset on huippuja, varsinkin lapset on huippuja! Hippa ja Outi leikittävät joka päivä.

Tuskinpa ehdin päivitellä sivuja tai blogia lähitulevaisuudessakaan. Ihania kuvia olisi kännykkä ja kone täynnä, facebookista ja instragramista niitä näkee vähän nopeammin kuin täällä.

mette-juoksee
Mette eli elämänsä täysillä!

mette-sopo
Viimeisiä kuvia rakkaasta Möttiksestä – hymy huulilla!

Comments

comments