Superhelppo koiran synttärikakku

Jos et jaksa leipoa, mutta synttärikakku karvaiselle kaverille on saatava, niin helppoja vaihtoehtoja löytyy. Voit ostaa valmisruokahyllystä sopivan märkäruoan ja koristella sen. Jos tarvitset isomman kakun (kuten me neljälle koiralle), osta joku isompi ruokapötkö. Valitse sopiva pakastuksen kestävä rasia ja laita märkäruoka sinne, mitä tiiviimmin jaksat sen taputella sen kauniimpi pinta kakkuun tulee. Sitten kakku jäätymään pakkaseen muutamaksi tunniksi.

Kun kakku pysyy tukevasti kasassa, on koristelun vuoro. Kuorrutuksen saat esimerkiksi kermaviilistä tai sokerittomasta jugurtista. Koristeet koiran maun mukaan tai mitä kaapista sattuu löytymään. Kynttilät tein vaan purutikuista. Jos kakku pakastui liian kovaksi, niin ei hätää, odota hetki sen sulamista, niin leikkaus on helpompaa.

20150512_kakku
Jäädykekakku syntyy helposti valmiista märkäruoasta.

20150512_kakku2
Päällystyksenä jugurttia, lihapullia, keksejä ja kynttilät purutikuista.

20150512_kakku3
Valmis kakku!

20150512_kakku_tuire
Tuirelle kelpasi!

20150512_kakku_tuire2
Ihan vaan vähän murustettiin ympäri kämppää.

20150512_kakku_ossi
Mäykkyset sai tietty omat palansa, tässä Ossi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *