Tuiren ja Ossin kuulumiset

Mummeli ja pappa kävivät terveystarkastuksissa, toinen kuulee ja toinen näkee, erinomainen kaksikko siis :-) Nojoo, kyllä Ossikin vielä näkee, Tuiren kuulosta sen sijaan en ole enää ihan vakuuttunut. Dementikosta on vähän vaikea sanoa, eikö se tajua, eikö se kuule vai eikö sitä vaan voisi vähempää kiinnostaa? Taputukseen Tuire kyllä reagoi lähes aina? Paremmin se sitä tottelee kuin käskyjä, mutta ehkä muori on vain huomannut että kun sen huomio on herätetty, tapahtuu yleensä jotain kivaa niin kuin nyt vaikka koirankeksejä.

Ossi on vielä ihan huippukunnossa, mennä touhottaa ja dementian oireissakin tullaan pari vuotta Tuirea perässä. Sydän kuulosti hyvältä, kuulo toimii, silmissä on samentumaa mutta vaikuttaisi pappa vielä kohtuullisesti silti näkevän. Tuire sen sijaan ei enää ole elämänsä kunnossa. Se on kyllä iloinen ja reipas, lenkillekin lähtee vauhdilla. Valitettavasti fysiikka ei oikein tahdo pysyä perässä ja takapään heikkous on nähtävissä. Mummon kanssa mennään siis päivä kerrallaan tilannetta seuraten, mutta tuskin meillä enää kovin montaa yhteistä kuukautta on jäljellä :´-(

20150704_tuire_ossi
Tuire ja Ossi 16-v poseeraavat.

20150704_tuire_ossi2
Ossi varasti Tuiren namit 😮

20150704_tuire
Nytpä vitsin lohkaisit, nauraa Tuire.

Comments

comments