Eukanuba summer show

Kesänäyttelyiden säät ovat tänä vuonna suosineet meitä, emmekä ole saaneet muutamaa pisaraa enempää niskaamme. Helsingin Tuomarinkartanon inttinäyttely ei tehnyt poikkeusta, vietimme menestyksekkään aurinkoisen päivän. Tuomareiksi olimme saaneet kaksi kasvattajatuomaria! Normit ja kääpiöt arvosteli Jeff Horswell ja karkkarikaniinit Knut-Sigurd Wilberg.

Näyttelyn numerolla yksi kisasi pikkuinen Tolstoy, Energy Elegance Lincoln, tuloksena PU-1, SERT, ROP ja vielä Eukanuban sponssaama ROP-juniori! Kääpiöissä sain esittää Tiikerin, Tiny Trotter’s Quezonin, joka oli ROP-veteraani.

Normeissa leidit sitten putsasivatkin koko pöydän! 10-kuinen juniori Myy, Tiny Trotter’s Heart Of Minuet, PN-1, SERT ja ROP sekä tietty ROP-junnu ja isoäiti-Meri, Minelan Balsami, PN-2 ja ROP-veteraani. Loppukehissä meno jatkui samaan malliin. Knut-Sigurd Wilberg valitsi Myyn koko näyttelyn BIS-1-junioriksi, Meri oli Rainer Vuorisella BIS-2-veteraani ja Myylle vielä RYP-2 Kari Järviseltä! Melkoisen menestyksekäs päivä siis :-)

20150724_tolstoy
Karkkarikaniinien ROP Tolstoy ja VSP Lotta.

20150724_myy_palkinnot
Myyn palkintosaalis.

20150724_myy_tiina
Kylläpä neitosia hymyilyttää.

Comments

comments