Katsaus näyttelyvuoteen 2015

Koska excel on mun lempitietokoneohjelma, en voinut vastustaa kiusausta. Kas tässä tulostaulukoiden kertomaa vuodelta 2015.

Näyttelyissä kävin Suomen lisäksi Saksassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa, yhteensä siis kahdeksassa maassa. Loma- ja työreissut taisivat kaikki osua samoihin maihin, mutta niitä tulikin sitten nähtyä enemmänkin :-) Sellainenkin harvinaisuus sattui, että kävin ulkomailla näyttelyssä turistina ja pari kertaa kävin Suomessa esittämässä muiden koiria.

Omista koirista yksinään tai vaihtelevalla kokoonpanolla kehissä kävivät Hippa, Outi, Sissi, Erik, Tolstoy, Myy ja Robin, kaikki mäyräkoiria. Poppoo keräsi yhteensä 30 sertiä, 17 junnusertiä, 15 cacibia, 25 roppia ja 18 vsp:tä, 13 ryhmäsijoitusta ja yhden BIS-sijoituksen. Lisäksi tuli kolme BIS-juniorisijoitusta, pentunäyttelyiden ryhmäsijoituksia ja neljä erkkarin BIS-sijoitusta.

Myös tittelirintamalla tulosta tuli 43 tittelin arvoisesti: 8 juniorivalionarvoa ja 13 aikuisten valionarvoa, 10 juniorivoittajatitteliä ja 11 voittajatitteliä sekä yksi jälkivalio. Tittelinäyttelyt menivät keskimäärin erinomaisesti, yhtä lukuunottamatta jokaisesta saatiin vähintäänkin yksi voittajatitteli, useimmista kaksi tai kolme! Ja sieltä yhdestä eli Saksan Bundessiegeristäkin Hippa nappasi varacacibin, eli kovin kauas ei jääty tittelistä sielläkään.

Näyttelyrintamalla upeimmasta saavutuksesta vastasivat Hippa ja Outi, jotka molemmat saivat kesälomareissullamme viimeiset sertit Saksan muotovalionarvoon! Se on melkoisen upea saavutus Suomessa asuvalle mäyräkoiralle, etenkin karkeakarvaiselle kääpiölle, joita on jokikisessä näyttelyssä enemmän kuin tarpeen.

20150106_demvat
Uudet Saksan muotovaliot kuvauksissa. Kuva: Juha Karimäki.

Comments

comments