Matkamessut 2016

Kävin piiiiitkästä aikaa matkamessuilla. Ennen kävin joka vuosi, mutta viime aikoina olen reissannut siinä määrin paljon, etten ole tarvinnut yhtään enempää ideoita. Kivat messut, mutta tuntui, että näytteilleasettajia oli paljon vähemmän kuin viimeksi käydessä ja mukana oli myös kaikkea muuta matkailuun liittymätöntä.

Päätin, etten ota yhtäkään esitettä vaan valokuvaan kiinnostavat kohteet, firmat ja esitteet ja voin sitten käydä netistä katsomassa tarkemmin. En ihan onnistunut. Ja jotenkin kummasti eksyin taas ensimmäisenä Japanin osastoille… En sentään ilmoittautunut Kanji-kurssille. Olen jonkin aikaa seurannut yhtä Japani-blogia ja vitsit, pakko sinne on taas jossain vaiheessa lähteä! Kymmenen vuotta sitten suunnittelin, että menen seuraavan kerran hakemaan uutta koiraani, vaan enpä taida ihan lähivuosina hankkia uutta kippuraa.

20160123_matkamessut_japani
Otin vain muutaman Japani-esitteen!

20160123_matkamessut1
Ja ne loput esitteet ja suunnitelmat: Karibian risteily, Krakova tai jotain todella eksoottista!

20160123_kirahvi
Vai lähtisinkö sittenkin safarille?

20160123_matkamessut_fazer
Fazerin uusi vierailukeskus aukeaa lokakuussa! Minkähän koululuokan mukana pääsisin tehdaskierrokselle..?

20160123_matkamessut_somero
Someron Nostalgiaviikko vaikutti hauskalta.

20160123_matkamessut_haapa
Sekunnin sadasosan mietin mitä hittoa, haava sormessani. Vastailen jatkuvasti ulkomaalaisten kysymyksiin suomen kielestä. Ei, ei meillä oikein ole mitään sääntöä tuohonkaan, huomaan usein toteavani. Niin, välillä nämä sanat taipuvat tällein ja joskus tollein, sen vaan tietää. Onneksi en ole suomen opettaja 😉

Comments

comments