Uusi sushiboxi Hämeenlinnasta

Tein löydön Hämeenlinnan Goodmanin S-marketin tuoretiskiltä! Hintaa 4,5 euroa ja maku ihan ok tällaiselle pakatulle markettikamalle. Ostan toistekin!

Idänpään lähi-S-marketissa en ole tällaisia huomannut, mutta enpä ole tajunnut etsiäkään. Sieltä saa kyllä pakastettuja susheja. Sen sijaan Harvialantien S-marketista ei löytynyt edes pakastettuna, mutta saattoi toki johtua siitä, etten niitä löytänyt eikä haastattelemani myyjä sattunut niistä tietämään.

Aulangontien K-supermarket mainosti myös taannoin sushejaan, mutta en ehtinyt hakemaan enkä tiedä, kuuluvatko valikoimiin pysyvästi. Ehkä tämän uutisen perusteella? Tiiriön Citymarketissa sushia lienee tarjolla aina.

Suosittelen kuitenkin sushi-ravintoloita, tuoreet sushit on aika paljon parempia. Ja siis nimenomaan sushi-ravintolaa, vaikka kyllä aasialaispaikoistakin saa ihan syötävää sushia.

20160124_sushi1
4,5 euron makiboxi.

20160124_sushi2
Vähän vetisiä, mutta ihan ok, ostan toistekin.

Comments

comments